Veszprém

Hírek

Idén is keresik a Mindennapok Hőseit

2018. január 10.
Egy hónapon át lehet szavazni öt kategóriában a veszprémi hősökre az idén ötéves programban.

VÁRJÁK A SZAVAZATOKAT

2016. december 14.
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Mindennapok Hősei elnevezésű karitatív rendezvényt.

A beharangozó sajtótájékoztatón emlékeztettek, a kezdeti tervek között szerepelt, hogy országos rendezvénnyé nője ki magát az esemény. Több város is jelezte már rendezési szándékát, első lépésként idén három városban lesz Mindennapok Hősei, Veszprémhez Tatabánya és Tata csatlakozott – hangzott el.

Újra keresik Veszprémben a Mindennapok Hőseit.

2016. december 14.
A civil kezdeményezést 4 éve indította útjára a Városi Nyilvánosságért Alapítvány azzal a céllal, hogy az önkormányzat által adományozott elismerések mellett a városlakók is kiválaszthassák és díjazhassák a közöttünk élő mindennapi hősöket. Szavazni online és szavazócédulákon is lehet egészen január 16 - ig. A jelöléseket idén rendőr, tűzoltó és katasztrófavédő, szociális munkás, egészségügyi dolgozó valamint sürgősségi betegellátást végző kategóriákban adhatják le a veszprémiek.

Forrás:
http://www.veszpremtv.hu/hir/mindennapok_hosei-n9041.html

Hétfőn indula a Mindennapok Hősei szavazása!

2016. december 14.
Idén Veszprémen és Tatabányán kívül már Tatán is megrendezik a Mindennapok hősei szavazást; hamarosan a határon túlra is kilépnének - december 5-től január 16-ig várják a szavazóurnákba bedobott és online eljuttatott voksokat a szervezők. Most is megmaradt a rendőr, tűzoltó/katasztrófavédelem, egészségügyi dolgozó és szociális munkás kategória, emellett a plusz egy klasszissal a sürgősségi betegellátást végzőkre lehet majd szavazatokat leadni. Újdonságként kialakítanak egy online globális felületet, a közös weboldalt a csatlakozó városok is használhatják, természetesen veszprémi koordinálással. A nyertesek a jövő február elejére tervezett díjátadón vehetik át az elismeréseket.

Forrás:
http://www.mezradio.hu/hirt-adtunk-rola_4560

Fedezzük fel a közöttünk élő Hősöket!

2016. december 14.
Ismét elindítják a Mindennapok Hősei kezdeményezést, december 5-től lehet szavazni az év tűzoltójára, rendőrére, egészségügyi dolgozójára, szociális munkására és sürgősségi betegellátásban dolgozóra.
A Mindennapok Hősei kezdeményezést négy éve indította a Városi Nyilvánosságért Alapítvány. Céljuk volt, hogy a számos, az önkormányzat és a szakmai szervezetek által adományozott díjak mellett a veszprémi civilek is dönthessenek a közöttünk élő mindennapi hősök elismeréséről.