Veszprém

Jelöljön, szavazzon Ön is a városunk MINDENNAPI HŐSEIRE

  • egészségügyi dolgozó,
  • rendvédelem/rendőr,
  • szociális szektor,
  • tűzoltó/katasztrófavédelem
  • pap, lelkipásztor, hitoktató, egyházi személy

SZAVAZÁS A HONLAPON

A MINDENNAPOK HŐSEI jelölési folyamatában minden 18. életévét betöltött, veszprémi lakos részt vehet, nevének, lakcímének megadásával.

A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki! Ha szeretne részt venni játékunkon, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható! Kérjük, válassza ki, mely kategóriában szeretne jelöltet javasolni!

 

SZAVAZÁS A SZAVAZÓPONTOKON

Veszprémben 15-nél is több helyszínen alakítottunk ki szavazópontokat.
Szavazópontok listája

Keresse a MINDENNAPOK HŐSEI plakátokat és szavazóládákat! A szavazóládák mellett találhatóak a szavazócédulák:

Kérjük, írja a szavazócédulára az Ön által MINDENNAPOK HŐSÉNEK javasolt illető teljes nevét és munkahelyét/munkakörét/beosztását valamint válassza ki az öt kategória (egészségügyi dolgozó, rendvédelem/rendőr, szociális szektor, tűzoltó/katasztrófavédelem, pap, lelkipásztor, hitoktató, egyházi személy) közül azt, amelyben dolgozik!

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2017-ben, az ünnepélyes díjátadó gálán.

Hőst minden 18. életévét betöltött, veszprémii lakos jelölhet, nevének, email címének megadásával. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki! Ha szeretne részt venni játékunkon, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!